10-02-2022

[Webinar] Van lineair naar circulair vastgoed

Aansluitend bij de week van de circulaire economie organiseren Impuls Zeeland, Dockwize, Kennis & Innovatie netwerk Circulair Bouwen en VGME een bijzondere webinar.

Datum: 10 februari 2022
Tijd: 15:00 tot 16:00 uur
Locatie: Online evenement - meld hier aan

Wat zijn de verschillen tussen lineair en circulair? Waarom willen of moeten we circulair en wat zijn de stappen? Hoe kan ik beginnen? Dit zijn nog maar enkele voorbeelden van de vele vragen die zoveel personen in het vastgoed bezighouden.

Deze middag wordt jouw kennis bijgespijkerd over de invloed van label C en de energiebesparingsplicht op jouw vastgoed, wat dit betekent en wat het oplevert. Onderstaande experts gaan in gesprek over dit veelbesproken onderwerp.

In navolging van deze webinar organiseren wij een workshop om met jouw probleemstelling aan de slag te gaan. Wij geven je deze dag concrete tips en bieden handvatten aan om tot een circulaire toekomst te komen. De datum en invulling van de dag wordt later bekend gemaakt.

Sprekers

1. Kees Jan Grin – Projectmanager Energietransitie & Circulaire economie – Impuls Zeeland

Kees Jan Grin werkt als projectmanager energietransitie en circulaire economie bij Impuls Zeeland. Als projectmanager is hij voortdurend op zoek naar duurzame en innovatieve business kansen voor de ondernemers in Zeeland. De toekomst van de volgende generatie(s) mooier maken en veilig stellen; dat ziet hij als zijn persoonlijke missie!

2. Michel Carol – Accountmanager Dockwize

Michel Carol werkt als accountmanager bij Dockwize, de innovatie hub in Zeeland. Michel is een echte verbinder in het publiek-private domein en kent het Zeeuwse innovatie ecosysteem erg goed. Hij ondersteunt innovatieve ondernemers die actief zijn op het snijvlak van de verschillende transities bij het vormgeven en realiseren van plannen.

Programma

Vragen kunnen tijdens de gehele webinar gesteld worden

15.00 uur: Opening door dagvoorzitter Robbert Geerlings RVGME
15.05 uur: Speed-college
15.20 uur: Discussie-panel met Kees Jan Grin, Michel Carol en deelnemers via chat
15.55 uur: Q&A en afsluiting
16.00 uur: Einde webinar

Aanmelden

Meld hier aan voor dit webinar.