11-03-2021

Webinar: Circulair werken, ook in de installatiebranche

Naast de energietransitie staan we voor nog een majeure opgave in onze branche, namelijk circulair bouwen, waar een ieder niet aan zal ontkomen.
Rijkswaterstaat en de Provincie Zeeland leggen de komende jaren steeds meer de focus op circulariteit. Begrijpelijk met het steeds schaarser worden van grondstoffen en productiemiddelen, maar daarmee wel bepalend voor u als aanbieder van producten en diensten of als opdrachtgever van nieuwbouw en renovatie.

Datum: 11 maart 2021
Tijd: 15.30 - 17.00 uur
Locatie: Digitaal

Vragen die gesteld worden zijn:

  • Wat betekent circulariteit voor u en uw bedrijf? Of u als opdrachtgever? 
  • Ken ik al voorbeelden van circulaire installaties? 
  • Gaat mijn opdrachtgever binnenkort vragen naar circulaire installaties? 

Tijdens het webinar op donderdag 11 maart 2021, 15.30 tot 17.00 uur, praten Provincie Zeeland, Rijkswaterstaat en Techniek Nederland u bij over de laatste ontwikkelingen.

U maakt tijdens het webinar kennis met de circulaire checklist van Rijkswaterstaat en de aanpak die vanaf begin dit jaar standaard is geworden. Gedeputeerde Jo-Annes de Bat van de Provincie Zeeland zal het belang duiden om hierin met u op te trekken.  

Uiteraard is er ook de gelegenheid om vragen te stellen. Kortom: Hoe we u op weg kunnen helpen om in de (nabije) toekomst een circulair aanbod aan uw opdrachtgevers te kunnen doen.

Aanmelden

Meld hier aan!