12-10-2022

Verduurzaming Walcherse horeca

Save the date | Meet-up 12 oktober 2022

Een circulair horecabedrijf

Hoe kun je als horecabedrijf verduurzamen? Circulair ondernemen is één manier om dit te doen.

Eerder al gingen we samen met horecabedrijven aan tafel om te kijken waar de behoefte ligt rond circulariteit. In deze vervolg meet-up gaan we specifiek in op de thema's inkoop en afval. Denk aan het gezamenlijk inkopen van alternatieve rietjes of het circulair verwerken van afvalstromen uit de keuken via een grondstoffenplein. Ook kijken we of we jou kunnen helpen met één van onze ondersteuningsmiddelen, zoals een advies op maat of een voucher voor een extern expert.

Ga niet alleen aan de slag, maar werk samen en sta sterk. Kom naar onze meet-up en bekijk hoe je samen kan werken aan een duurzamer bedrijf.

Datum & tijd

12 oktober 2022 10.00 - 1200 uur

Locatie

Strandhotel Westduin, Westduin 1, Koudekerke

Verantwoording aanjaagprogramma