28-11-2019

Startup bootcamp

De Startup Bootcamp is een 12-uurs event waarin je samen met andere ondernemers wordt ondergedompeld in de startup scene. Tijdens de Bootcamp brengen we je in de ideale omgeving om innovatieve ideeën en samenwerkingsverbanden tot leven te laten komen. Je werkt in een team aan je eerste concept, overtuigende pitch, je verdienmodel en snelste manier om je startup daadwerkelijk te lanceren. Alles gericht op actie en innovatie!

Datum: 28 november 2019
Tijd: 8.00 - 20.00 uur
Locatie: Dockwize, Edisonweg 41 in Vlissingen

Waarom?

Een groeiend aantal innovatieve startups: dat is het doel van de Startup Bootcamp. Als toekomstige ondernemer start je jouw avontuur in de ideale leeromgeving van Dock. De Bootcamp is een kansrijke opstap voor toelating tot het Kickstart programma.

Voor wie?

Voor iedereen die geïnteresseerd is in ondernemerschap. De achtergrond van deelnemers varieert van een techn(olog)isch (development, engineers, design) tot business (marketing, finance, juridisch). Heb je een concreet idee of wil je proeven aan het ondernemerschap? In beide gevallen kun je deelnemen aan de Bootcamp. Je kunt je alleen inschrijven of als team. De bootcamp zelf vindt plaats in teams, dus wanneer je alleen inschrijft, zul je tijdens de dag een team vormen met andere deelnemers

Hoe werkt het?

Je vormt teams met minimaal 3 deelnemers en brengt ieder inspiratie, competenties en ambitie in. Omgeven door gepassioneerde ondernemers, mentoren, experts en bewezen startup tools en methodieken tot je beschikking, ontdek je waar je staat en welke hulplijnen je in kunt schakelen. Je hebt maximaal 12 uur de tijd om expertsessies bij te wonen, feedback op te halen bij coaches en al je deliverables op tijd in te leveren. Je hebt het Dockwize netwerk en de energie van de Dock incubator die dag tot je beschikking. Aan het einde van de dag heb je je eerste businessmodel en een eenvoudig prototype en geef je een glansrijke pitch voor een jury. De bootcamp is een kansrijke opstap voor toelating tot het Kickstart programma.

Uitstroomtracks Biobased & Circulair en Social Enterprise 

Tijdens de bootcamp werken we met uitstroomtracks. Deelnemers kunnen naast het reguliere programma een keuze maken uit twee tracks; Biobased & Circulair en Social Enterprise. Beide thema’s worden verder uitgediept in het programma door middel van expertsessies. Je kunt je keuze kenbaar maken via het aanmeldformulier. Nog geen idee welke kant je op wil? Kies dan voor de optie regulier in het aanmeldformulier.

Meer informatie?

Meer weten over de bootcamp? Neem contact op met Cindy Cats (cindy@dockwize.nl).