Samenwerken circulaire afvalstromen
De horeca heeft jaarlijks veel afval in de vorm van sinaasappelschillen en koffiedrab. Deze restproducten worden nu als afval weggegooid. Dat kan anders. Maar hoe?
Circulaire afvalverwerking Walcherse horeca
Samen met Walcherse ondernemers, leveranciers, afvalverwerkers en gemeenten zijn we in gesprek gegaan over circulaire afvalverwerking binnen de horecabranche. Tijdens een bijeenkomst hebben we de behoefte rond dit thema opgehaald en aanwezigen geënthousiasmeerd over de overstap van afval naar grondstof.
Van idee naar actie
De volgende stap die we willen maken is het verder concretiseren en omzetten van ideeën naar acties. Daarom organiseren wij op donderdag 21 april een vervolgbijeenkomst. De bijeenkomst is gericht op ondernemers en legt de focus op de exacte behoefte: welke stromen, potentiële samenwerkingen, kansen, barrières zijn er.
Maak samen met ons en collega-ondernemers de volgende stap in circulariteit. Meld je aan voor de bijeenkomst en maak concrete afspraken met elkaar.
Datum, tijd & locatie
Donderdag 2 juni van 10.00 – 12.00 uur bij Strandhotel Westduin.
