07-04-2020

Online informatiesessie subsidie Zeeland in Stroomversnelling

Let op: de sessie van 31 maart is verplaatst naar 7 april en zal plaatsvinden via een livestream i.v.m. de maatregelen met betrekking tot de coronacrisis.

Graag nodigen we u uit voor de online informatiesessie subsidieregeling Zeeland in Stroomversnelling op dinsdag 7 april via een livestream op ikmoetdigitaal.nl van Dockwize. De mogelijkheden van deze regeling zijn interessant voor ju en/of uw netwerk. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Provincie ZeelandDockwize en Impuls Zeeland.

Over de subsidieregeling Zeeland in Stroomversnelling

Een sterke economie is nodig om Zeeland te laten concurreren met andere regio’s. Het Rijk, Provincie Zeeland en de Zeeuwse gemeenten hebben het initiatief genomen om een gezamenlijk fonds voor economische structuurversterking in het leven te roepen: de subsidieregeling Zeeland in Stroomversnelling. De regeling wil innovatie in de sterke economische sectoren in onze provincie stimuleren. Duurzame netwerken en samenwerkingsverbanden binnen deze sectoren zoals de Kennis-en Innovatienetwerken, maken de Zeeuwse economie veerkrachtiger. De subsidieregeling Zeeland in stroomversnelling stimuleert deze netwerken en samenwerkingsverbanden tot het uitvoeren van projecten. Door het aanjagen van deze projecten stimuleren we innovatie, bundelen we kennis en bevorderen we samenwerking in en tussen de sectoren.

De subsidieregeling kent twee openstellingen:

• Openstelling Haalbaarheidsonderzoeken:
13 maart 2020, 09:00 uur -18 december 2020, 17:00 uur  (doorlopend)

• Openstelling Demonstratieprojecten:
13 maart 2020, 09:00 uur -  7 augustus 2020, 17:00 uur

Informatiebijeenkomst via livestream

Om u te informeren over de regeling en te ondersteunen bij het proces van de aanvraag, vindt op dinsdag 7 april een online informatiesessie plaats. Beide openstellingen worden tijdens deze sessie nader toegelicht. Daarnaast krijgt u praktische handvatten die helpen bij het schrijven van een goede aanvraag.

Online programma informatiesessie

13:45 uur Toegang livestream via ikmoetdigitaal.nl 
14:00 uur Start bijeenkomst via livestream
15:00 uur Einde

Locatie

De bijeenkomst zal plaatsvinden via een livestream op de website www.ikmoetdigitaal.nl | Na aanmelden ontvangt u per mail de link naar de livestream. 

Meld hier aan voor de informatiesessie!