12-12-2018

Ondernemersdag

Save the date: Ondernemersdag Zeeland voor Starters, ZZP’ers en Small Business ondernemers op woensdag 12 december 2018.

Zeeland Business organiseert in samenwerking met Rabobank, Interpolis en Dockwize op woensdag 12 december een gratis ondernemersdag in Dockwize te Vlissingen. De avond bevat veel informatie en kennis over het ondernemerschap en is bedoeld voor starters, zzp’ers en small business ondernemers. 

Helaas redden veel beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven het niet in hun eerste ondernemersjaren. Zonde, want ze steken er veel tijd en energie in. Ook bij andere ondernemers blijkt een gebrek aan een goede voorbereiding op het ondernemerschap helaas vaak de reden te zijn dat ze het uiteindelijk niet redden. Ook dat is zonde. Daarom biedt Zeeland Business de Zeeuwse ondernemers een kans op een goede voorbereiding door het organiseren van een ondernemersdag. 

Programma

Het evenement bestaat uit een rijk avondprogramma dat wordt gevuld met een startersmarkt, seminars, workshops en netwerkmogelijkheden. Ervaren bedrijven geven tips en adviezen, maar wijzen ook op gevaren en risico’s. Daarnaast staan landelijke en regionale kennispartners klaar om alle vragen rondom ondernemerschap te beantwoorden. 

Aanmelden

Aanmelden is alvast mogelijk via www.zeelandbusiness.nl/walcheren2018/. Het aanbod aan kennispartners wordt de komende weken aangevuld.