20-10-2021

Digitaal Doen Zeeland: Technologie en robotica

Technologie en robotica veroveren de wereld. De innovaties schieten als paddenstoelen uit de grond. Ze maken processen veiliger, efficiënter en kwalitatief beter. Benieuwd hoe? Dat ontdek je tijdens het Demo-event Technologie & robotica op woensdag 20 oktober. Kom je ook? Je bent van harte welkom!

Programma

13.00u

Presentaties

- Provincie Zeeland over haar kijk op technologie & robotica

- Avans Hogeschool over hun visie op voorspellend onderhoud

   en robotica

- Digitaal Doen Zeeland over het digitaliseringaanbod uit het MKB

- Winnaars Non-entry challenge Smart Maintenance Labs over hun innovatieve project

15.30u

Demonstraties

Circa 15 gespecialiseerde bedrijven demonstreren hun innovaties voor onderhoud in de procesindustrie. Loop rond en laat je verrassen door de nieuwste mogelijkheden van technologie en robotica.

17.00u

Borrel

Tijdens dit event zijn stakeholders uit het MKB, de industrie, maintenance- en engineeringbranche aanwezig. Praat bij met bekenden en ontmoet nieuwe contacten onder het genot van een hapje en drankje.

Locatie

Het Demo-event Technologie & robotica wordt gehouden bij Innovatiepunt KAAP op de Kenniswerf in Vlissingen. Deze test-, ontwikkel- en demonstratielocatie werd begin dit jaar geopend en is de kraamkamer voor tal van innovaties.   

Aanmelden

Ben je benieuwd naar de laatste nieuwe innovaties in technologie en robotica en wat deze wellicht ook voor jouw business kunnen betekenen? Meld hier aan!