23-11-2017

Biobased Delta Business Developmentdag

Elk jaar organiseert Biobased Delta een Biobased Business Developmentdag voor ondernemers. Dit jaar vindt deze plaats op 23 november. Het doel is stimuleren van de internationale samenwerking op het gebied van biobased business.
 
Bent u ondernemer en wilt u meer weten over (inter)nationale biobased-kansen en welke expertise er te vinden is over de grens, schrijf u dan zo snel mogelijk in voor dit netwerkevent. Ontmoet vakgenoten en verken de gezamenlijke samenwerkingsmogelijkheden.

Datum: 23 november 2017
Locatie: Bio Base Europe Training Center, Zeelandlaan 2, Terneuzen
 

Programma


Het netwerkevent kent een interactief en gevarieerd programma. In de ochtend worden de sterktes, kansen, trends en uitdagingen geschetst in de ontwikkeling van de biobased economie in Vlaanderen en in de Biobased Delta in Zuidwest-Nederland. Deze worden daarna geïllustreerd aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden en ervaringen, gepitcht door ondernemers zoals bijvoorbeeld SIOEN en COSUN.
 

Workshops


In de middag zijn er thematische workshops over biobased materialen, biopolymeren, valorisatie van reststromen, biobased kleurstoffen, biobased opschaling en biobased bouwen. In deze workshops kunt u kennis maken met de verschillende applicatiecentra in Nederland en Vlaanderen en ondernemers die op dat gebied actief zijn. Er wordt dieper ingegaan op de trends, uitdagingen en mogelijkheden tot gezamenlijke business. U kunt aan twee workshops deelnemen. In de workshop is ruimte voor uw inbreng na een aantal pitches. Tijdens de lunch en netwerkborrel is er gelegenheid tot het bezoeken van een informatiemarkt.
 

Aanmelden


Deelname is gratis, inschrijven is noodzakelijk voor 20 november 2017 via volgende link.

Het aantal plaatsen is beperkt. Uw deelname is pas definitief na ontvangst van een formele bevestiging.