07-12-2021

Heb jij te maken met een bedrijfsovername?

Ben jij ondernemer in de vrijetijdssector en bezig met een bedrijfsovername? Meld je aan voor een adviesgesprek waarin je samen met een adviseur bekijkt hoe je een zo soepel mogelijke overdracht realiseert.

Een proces met veel vragen

Bij een overdracht komt veel kijken en komen veel vragen op je af. Vaak lopen bedrijfsmatige en emotionele processen door elkaar: naast fiscale en juridische zaken spelen ook persoonlijke vraagstukken en emoties een grote rol. Wij bieden jou in dit proces de mogelijkheid tot ondersteuning.

Adviesgesprek met ervaren specialisten

Vanuit Impuls Zeeland bieden we adviesgesprekken aan. Hierbij ga jij als ondernemer in gesprek met William en Sascha van adviesbureau Den Otter van Vliet. De afgelopen 25 jaar heeft dit bureau veel recreatieondernemers en organisaties geholpen met verkoop, taxaties en persoonlijke vraagstukken bij een bedrijfsoverdracht. William en Sascha zijn zelf een ondernemersechtpaar en kunnen zich daardoor goed inleven in de dynamiek van een familiebedrijf. Ze specialiseren zich dan ook in het begeleiden van vraagstukken over bedrijfsoverdracht bij familiebedrijven.

Uit ervaring weten zij dat een mogelijke bedrijfsovername nooit een louter zakelijk proces is. Tijdens het adviesgesprek luisteren zij naar jouw verhaal, maken jullie samen inzichtelijk wat speelt en wordt gekeken naar wat nodig is voor een zo soepel mogelijke overdracht. Uiteindelijk wordt er een eerste advies gegeven over mogelijk te nemen stappen en persoonlijke keuzes.

Laat je adviseren

Is dit adviesgesprek interessant voor jouw bedrijfsovername? Meld je snel aan, want er is slechts ruimte voor zes gesprekken. Aanmelden kan door contact op te nemen met projectmanager Kim Provoost via kimprovoost@impulszeeland.nl.

Datum & Locatie

7 & 8 december 2021,

Impuls Zeeland, Edisonweg 37 D1 Vlissingen