Accepteer marketing cookies om de video te bekijken.

Het watersnoodmuseum en de geschenkwoningen

We begonnen onze tour bij het Watersnoodmuseum met een opening van wethouder Daniel Joppe. Directeur Siemco Louwerse nam ons mee door het museum en vertelde onder andere over hun toekomstplannen. Ook vertelde hij over de geschenkwoningen. Barry Manni, eigenaar van naastgelegen Camping de Vierbannen liet zien waar op de camping de geschenkwoning een plekje krijgen. De middag eindige de met een lunch in het Vijfde Caisson waar de groep een proeverij kreeg van Zeeuwsche Zoute.

Wijnhoeve de Kleine Schorre

Onze volgende stop was bij Wijnhoeve De Kleine Schorre. Hier deelde Guus de Jong hoe zij een businessmodel ontwikkelen rondom de productie van wijn. Zo kunnen gasten overnachten in bijzondere Tiny-houses in de vorm van een Wine-Barrel en de wijnproducten proeven in het proeflokaal.

Strandpark de Zeeuwse kust

We eindigen onze tour bij Strandpark de Zeeuwse Kust. Eigenaar Marc Ruijtenberg vertelde ons welke stappen zij de afgelopen tijd hebben gemaakt, zoals de introductie van een app voor gasten en personeel en het duurzame gebruik van water bij de sanitaire voorzieningen op het park. Ook vertelde hij over zijn plannen om afval te verminderen.

Inspiratie voor jouw bedrijf

Zelf op zoek naar inspiratie? Hou onze agenda in de gaten voor onze volgende events. Bezoek vooral ook onze inspiratiepagina waar we verhalen van toeristische ondernemers in Zeeland verzamelen en delen.

Meer inspiratie bekijken
Neem contact met ons op

Wij helpen je graag verder

Wij helpen ondernemers bij innovatieve en vernieuwende plannen voor hun bedrijf. Wil jij vernieuwen binnen jouw toeristische bedrijf? Ga met onze projectmanagers in gesprek en ontdek hoe wij jou kosteloos kunnen helpen.

Minke Rabaut

Projectmanager Vrijetijdseconomie

Stefan Coppoolse

Projectmanager Vrijetijdseconomie

Kim Provoost

Projectmanager Vrijetijdseconomie

Helen Roskam

Projectmanager Vrijetijdseconomie

Lise de Nooijer-Hekhuis

Junior Projectmanager Vrijetijdseconomie