Samen met andere ondernemers doorloop je zes deels online groepssessies. Iedere week werk je zelfstandig aan praktijkopdrachten ter voorbereiding en afronding van deze sessies. Door regelmatig met elkaar de voortgang te delen en elkaar te voorzien van feedback, leer je van elkaars uitdagingen en successen.

Voor wie?

Het programma is speciaal voor midden-en kleinbedrijven met een stevige positie op de Nederlandse markt, die een groeistrategie volgen en structureel een positie op buitenlandse markten willen realiseren. MKB-bedrijven die van incidentele internationale orders naar structurele buitenlandomzet willen groeien, alsmede ervaren exporterende bedrijven die een specifieke, nieuwe buitenlandse markt willen betreden.

Wat gaan we doen?

Verspreid over een periode van tien weken vinden er 6 groepssessies plaats over specifieke onderwerpen waaronder bepalen marktpotentie buitenlandse markt, Decision Making Unit (DMU), klantprobleem en meer. Daarnaast voer je ter voorbereiding en ter afronding van iedere module praktijkopdrachten uit. De deels online en fysieke groepsbijeenkomsten zijn verdeeld over 6 ochtenden met een duur van 2 tot 3 uur. Elke ochtend komt een ander onderwerp aan bod.

Praktische informatie

Om het programma effectief te doorlopen maak je gebruik van Microsoft Teams. Je krijgt daar een uitnodiging voor zodra je deelname is bevestigd. In deze omgeving vinden de digitale sessies plaats en staan de praktijkopdrachten welke je uit moet voeren ter voorbereiding en afronding van de groepsbijeenkomsten.

  • De deelnemersgroep wordt beperkt tot 8 bedrijven om zoveel mogelijk interactie mogelijk te maken.
  • Na aanmelding volgt een intakegesprek.
  • Deelnamekosten zijn € 500,- excl. BTW per bedrijf.
  • Per bedrijf mogen er maximaal 2 personen deelnemen.
  • Inschrijven kan tot 10 februari

Dutch Bargain schreef zich vorig jaar in voor dit intensieve maar leerzame programma:

Accepteer marketing cookies om de video te bekijken.
Meer informatie en registratie
Neem contact met ons op

Meer weten over internationaal zakendoen?

Onze International Trade Managers hebben een groot netwerk van ondernemers en instanties in binnen- en buitenland.

Arno Sijnesael

International Trade Manager | Liaison officer Enterprise Europe Network (EEN)

Kristel Snoeij

International Trade Manager | Liaison officer Enterprise Europe Network (EEN)