Hulp bij toekomstplannen toeristische ondernemers

Wij helpen toeristische ondernemers met de planvorming voor hun bedrijf door enkele planvormingsvouchers aan te bieden. De voucher is een bijdrage van 50% van de totale kosten met een max van € 12.500,- en dient als financiële bijdrage om expertise in te schakelen voor de uitwerking van plannen.

Voordelen van een planvormingsvoucher

  • Professioneel advies voor jouw plannen
  • Je verlaagt de kosten voor extern advies. De voucher is namelijk een financiële bijdrage van 50% van de kosten en bedraagt maximaal € 12.500,-.
  • Met ons brede netwerk helpen wij jou bij het vinden van experts of adviseurs passend bij jouw vragen

De Baeckermat over de ondersteuning

"Ik zou de ondersteuning van Impuls Zeeland zeker aanraden aan andere ondernemers. Het traject helpt om uit de dagelijkse routine te ontsnappen en echt goed na te denken over de toekomst van je bedrijf".

Aan de slag met belangrijke uitdagingen

De vouchers zijn beschikbaar voor Zeeuwse toeristische bedrijven (horeca, watersport, dagattracties en verblijfsaccommodaties). Een belangrijke voorwaarde voor de voucher is dat de plannen aansluiten bij de uitdagingen waar de Zeeuwse sector voor staat, zoals energietransitie, klimaatadaptatie, biodiversiteit en digitalisering. Ook moeten de plannen passend zijn bij de uitgangspunten van het toekomstbeeld voor Zeeland bestemming 2030.

Succesvolle ervaringen ondernemers

Al meerdere ondernemers uit de watersportsector, verblijfsrecreatie en horeca zijn aan de slag gegaan met de planvormingsvouchers. En met succes! De vouchers hebben hen geholpen bij het maken van stappen. Bekijk de verhalen van deelnemers

Ben jij toeristisch ondernemer? En wil jij ook werken aan de toekomstplannen voor jouw bedrijf? Schrijf je in voor de planvormingsvouchers. Plannen kunnen tot uiterlijk 3 november 2022 ingediend worden. De intake gesprekken zijn op 10, 11, 14 november 2022.

De huidige inschrijf tijd is verlopen. Als nog benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met één van de projectmanagers voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag verder!

Meer weten over de planvormingsvoucher? Of benieuwd hoe wij jou op een andere manier kunnen helpen bij de toekomst van jouw toeristische bedrijf? Neem contact op met onze projectmanagers.

Stefan Coppoolse

Projectmanager Vrijetijdseconomie

Minke Rabaut

Projectmanager Vrijetijdseconomie