Een bijzonder jaar

Met de komst van COVID-19 was 2020 een bijzonder jaar. En dat is ook terug te zien in ons jaarverslag. De inzet van Impuls was ook dit jaar: het vergroten van de dynamiek, slagkracht en toekomstbestendigheid van de Zeeuwse economie, via brede ondersteuning en begeleiding van nieuwe en gevestigde ondernemers in de diverse economische sectoren.

Ondanks de maatschappelijke en economische veranderingen, mogen we ook concluderen dat we als organisatie op koers zijn gebleven. Er zijn zelfs (noodgedwongen) grote stappen gemaakt op het gebied van digitalisering, zoals het organiseren van digitale bijeenkomsten en events. Door deze flexibiliteit en veerkracht hebben veel projecten nauwelijks vertraging opgelopen én zijn over de hele linie mooie resultaten geboekt. Vanuit de verschillende fondsen zijn veel bedrijven op weg geholpen bij innovaties of start-ups, inclusief het rondkrijgen van de financiering.

Overzicht activiteiten 2020

In dit Jaarverslag geeft Impuls een overzicht van de activiteiten, programma’s, regelingen en projecten in 2020 én van de behaalde resultaten, gerangschikt per cluster. In het laatste hoofdstuk wordt de financiële balans over 2020 opgemaakt.

Bekijk het jaarverslag 2020


Benieuwd naar onze ontwikkeling? Bekijk onze oudere jaarverslagen.