Impuls Zeeland in een nieuw jasje

Ieder idee, iedere beweging, heeft een eerste impuls nodig. Wij, van Impuls Zeeland, zorgen voor deze impuls rond innoveren, investeren en internationaliseren in Zeeland. Met onze kennis, diensten en netwerk stimuleren we ontwikkelingen die bijdragen aan een duurzaam en toekomstbestendig Zeeland.  

We doen dit al jaren en dat werpt zijn vruchten af. We groeien als ontwikkelingsmaatschappij en zijn inmiddels een volwassen organisatie met senioriteit. Dit stelt ons in staat om een steeds grotere rol in projecten te spelen, waardevollere netwerken te creëren en een grotere impuls aan initiatieven te geven.

Veel ondernemers weten ons inmiddels te vinden, maar we vinden dat dit nog beter kan. En daarom maken we het nog simpeler. Eén van de keuzes die we hebben gemaakt is de naamsverandering van Invest in Zeeland naar Impuls Zeeland. De afgelopen jaren ondersteunden we (inter)nationale bedrijven onder de naam ‘Invest in Zeeland’. Maar het was niet altijd duidelijk dat het onderdeel was van Impuls Zeeland. Daarom vind je vanaf nu al onze dienstverlening onder één dak en dat is het dak van Impuls Zeeland.

Nieuw jasje
We blijven doen wat we altijd deden: ondernemers helpen met innoveren, investeren en internationaliseren. Om dit extra kracht bij te zetten heeft Impuls Zeeland een nieuw jasje gekregen. Op onze gloednieuwe website is het nu nóg duidelijker wat wij voor jou kunnen betekenen en bij wie je terecht kunt voor hulp. Laat je inspireren door alle voorbeelden van ondernemers én hoe we samen werken aan een duurzaam en toekomstbestendig Zeeland.

Impuls Zeeland, een impuls voor de Zeeuwse economie.