Impuls Zeeland organiseert in de tweede helft van september 2023 een handelsmissie naar de Verenigde Staten. Tijdens een handelsmissie maak je kennis met potentiële partners en/of klanten en bouw je aan een eigen netwerk in de regio waar jij wilt ondernemen! Deze handelsmissie gaat naar North Carolina vanwege de vele kansen die daar liggen voor Nederlandse bedrijven in de agrarische sector. Ben jij innovatief in de agritech sector en wil je graag zakendoen in North Carolina?

Wat levert het op om mee te gaan op handelsmissie?

  • Je krijgt inzicht in de marktkansen in North Carolina
  • Je komt in contact met mogelijke partners en klanten
  • Je trekt tijdens de missie op met andere Zeeuwse ondernemers in dezelfde sector
  • Je internationale netwerk groeit

Voor wie is deze handelsmissie interessant?

We zijn op zoek naar Zeeuwse innovatieve bedrijven die in de agrarische sector actief zijn op het gebied van automatisering, robotisering, waterbesparende oplossingen, verpakkingsoplossingen etc.

Meer weten? Neem deel aan de online infobijeenkomst!

Ben je benieuwd of deze handelsmissie iets voor jou is? Neem dan deel aan de online informatiebijeenkomst (Microsoft Teams) op woensdag 22 maart van 16.30 tot 17.15 uur. We vertellen je meer over het programma van de missie, het soort bedrijven dat we graag meenemen en wat het jou kan opleveren.

Aanmelden

North Carolina AGTECH CLUSTER

North Carolina is een staat in het zuidoosten van de Verenigde Staten Het is een staat die heel erg in ontwikkeling is en waar volop wordt geïnvesteerd. Voor de ontwikkeling van de agrarische sector kijkt men naar de innovaties die in Nederland ontwikkeld worden en is men op zoek naar samenwerkingen. In 2022 is in opdracht van de Landbouwraad van de Nederlandse Ambassade in Washington, een marktstudie gedaan naar de kansen voor Nederlandse ondernemers op het gebied van Agri& Food.

Meer informatie?

Wil je meer weten over deze missie?

Ben je benieuwd of deze handelsmissie iets voor jou is of heb je meer informatie nodig? Neem dan even contact op met onze collega's.

Kristel Snoeij

International Trade Manager | Liaison officer Enterprise Europe Network (EEN)

Albert Meiresonne

Manager Internationaliseren