We komen graag bij jou als ondernemer langs om te bespreken wat er allemaal speelt binnen logistiek Zeeland. Daarom gaan we dit voorjaar on tour met onze trailer langs vier hele mooie bedrijven in de provincie, waar we elkaar kunnen ontmoeten. Op elke locatie zoomen we in op specifieke logistieke onderwerpen door interactieve presentaties en breakout-sessies. Tot slot wordt er op ieder bedrijf een rondleiding gegeven en kun je een kijkje in de keuken nemen. We bieden je een interactieve bijeenkomst met volop gelegenheid om te netwerken!

Programma:

 1. Maandag 3 april: bezoek aan Adri & Zoon, Yerseke (keuze uit ochtend of middag)
 2. Dinsdag 4 april: bezoek aan Omoda, Zierikzee (keuze uit ochtend of middag)
 3. Woensdag 5 april: bezoek aan Van Opdorp Transportgroep, Sas van Gent (keuze uit ochtend of middag)
 4. Donderdag 6 april: bezoek aan Dek Opleidingen, Goes (keuze uit ochtend of middag)
 5. Donderdag 6 april: afsluitend netwerkevent bij Louwman, Goes

We hebben tijdens iedere bijeenkomst ruimte voor een groep van 25 ondernemers. Kleinschalige ontmoetingen met collega’s die net als jij werkzaam zijn in en met logistiek en transport. Je kunt inschrijven voor een van de bijeenkomsten die we organiseren en uiteraard ben je ook van harte welkom bij het grote netwerkevent op donderdagmiddag in Goes.

Locaties

Maandag 3 april: Adri & Zoon in Yerseke

Maak kennis met dit familiebedrijf (sinds de oprichting door Adri Sr. in 1983), dat dagelijks vis, schelp- en schaaldieren van over de hele wereld inkoopt. Hiervoor maakt het bedrijf gebruik van maar liefst 25 verschillende visafslagen in het binnen- en buitenland. Wat betekent dat voor het logistieke proces?

 • van 10:00 – 12:00 uur (inloop vanaf 09:30 uur) of
 • van 14:00 – 16:00 uur (inloop vanaf 13:30 uur)

Dinsdag 4 april: Omoda in Zierikzee

Ook in Zeeland ontbreken grote spelers op het gebied van e-commerce niet! Omoda is benoemd tot Retailer of the Year 2022-2023, slechts 1 jaar na de lancering van hun kledingcollectie. Daar willen we meer van weten!

 • van 10:00 – 12:00 uur (inloop vanaf 09:30 uur) of
 • van 14:00 – 16:00 uur (inloop vanaf 13:30 uur)

Woensdag 5 april Van Opdorp Transport in Sas van Gent

Van Opdorp laat ons zien hoe zij met verduurzaming en digitalisering omgaan en geven ons een kijkje op de nieuwe terminal, onderdeel van hun logistieke dienstverlening. Scania is ook aanwezig met een hybride truck, waarmee Van Opdorp ook ervaring heeft opgedaan. Ze vertellen je graag hun ervaringen.

 • van 10:00 – 12:00 uur (inloop vanaf 09:30 uur) i.s.m. Scania of
 • van 14:00 – 16:00 uur (inloop vanaf 13:30 uur) i.s.m Scania

Donderdag 6 april: Dek Opleidingen in Goes

De evolutie van de vrachtwagen: welke moderne hulpmiddelen heeft de chauffeur tegenwoordig tot zijn/haar beschikking en wat kunnen we in de toekomst verwachten? Dek Opleidingen neemt ons mee!

 • van 14:00 – 16:00 uur (inloop vanaf 13:30 uur)

Donderdag 6 april: Netwerkevent

Samen met onze partner Louwman organiseren we een feestlijke afsluiting van onze Zeeland Connect On Tour. Van 16:00 tot 18:00 uur ontvangen we je graag bij Louwman Mercedes-Benz in Goes. Cees-Willem Koorneef, programmamanager van Zeeland Connect, neemt je mee in het belang van de transport en logistiek in Zeeland.

 • van 16:00 – 18:00 uur

Tot snel, we kijken er al naar uit!

Voorwaarden

 1. Inschrijven: Via het formulier hieronder kun je je aanmelden voor een van de bijeenkomsten. We ontvangen graag jouw eerste, tweede en derde keuze. Op basis van je inschrijfmoment bepalen we voor welke bijeenkomst je wordt ingedeeld. Je ontvangt hiervan op vrijdag 24 maart bericht.
 2. Toestemming gebruik beeldmateriaal: Tijdens Zeeland Connect On Tour maken wij foto’s en video-opnamen. Door je te registreren voor dit evenement, ga je ermee akkoord dat er van 3 tot en met 6 april tijdens de bijeenkomsten en het netwerkevent foto’s en video’s van je gemaakt mogen worden door Zeeland Connect voor publicatie op onze website www.zeeland-connect.nl en LinkedIn-pagina www.linkedin.com/company/zeeland-connect.
 3. Gratis toegang: Dankzij onze strategische partners kunnen wij dit event gratis aanbieden. We attenderen je erop dat jouw aanmelding niet vrijblijvend is. Op basis van het aantal geregistreerde aanmeldingen kopen wij eten en drinken in. No shows betekent dat we eten moeten weggooien. Dit past niet in ons duurzame beleid. Daarnaast zijn de plaatsen in de trailer beperkt en ontneem je iemand anders de kans om erbij te zijn als je niet komt. Als je zonder opgave van reden niet komt, dan brengen we je € 50,- in rekening.
Inschrijven via Zeeland Connect

Wil je meer weten over Zeeland Connect (On Tour)?

Contacteer onze projectmanager

Remco de Rijke

Projectmanager Logistiek en Energie