"Je hoeft geen accountant te zijn, maar enige kennis van financieel management is onontbeerlijk om de gezondheid van je bedrijf te kunnen monitoren en te verbeteren."

Twan Vermeulen, ondernemerscoach

Inzicht in je bedrijf

Met de cursus ‘Financieel management voor de recreatiesector’ krijg je handvaten voor een beter financieel inzicht.

Leer resultaten uit het verleden te gebruiken om onderbouwde beslissingen te maken voor de toekomst. Aan de hand van een interactief spel over een fictieve camping neem je verschillende beslissingen die automatisch door worden gerekend in een nieuwe jaarrekening. Je kijkt bijvoorbeeld naar de prijsstrategie, samenwerking met touroperators of de bouw van een overdekt zwembad en het aanvragen van de daarvoor benodigde financiering.

In de video vertelt Twan meer over het ontstaan en de opzet van de training.

Accepteer marketing cookies om de video te bekijken.

Algemene informatie

De meerdaagse training is ontwikkeld voor recreatieondernemers en wordt begeleid door ondernemerscoach Twan Vermeulen. Bedrijven uit iedere branche zijn welkom, maar het spel is gericht op een camping. Samen met een groep van 15 tot 20 ondernemers speel je het spel en wissel je kennis en ervaring uit. De cursus duurt vier dagen. We verwachten dat je op alle dagen aanwezig bent.

  • Dag 1: Dinsdag 12 september van 16.00 tot 21.00 uur
  • Dag 2: Dinsdag 26 september van 16.00 tot 21.00 uur
  • Dag 3: Dinsdag 31 oktober van 16.00 tot 21.00 uur
  • Dag 4: Dinsdag 21 november van 16.00 tot 21.00 uur

Wij zorgen tijdens de cursusdagen voor een hapje en een drankje. De locatie wordt nader bepaald. Onze voorkeur gaat uit om de cursusdagen te organiseren bij één van de deelnemende ondernemers.

Voor de cursus vragen we een eigen bijdrage van € 100,- excl. btw. We hebben plek voor in totaal 20 ondernemers. Vol=vol.

Geef je op voor de training

Meld je aan

Wil je meer informatie over de training of je alvast aanmelden? Neem contact op met Twan Vermeulen per e-mail mail@twanvermeulen.nl of per telefoon + 316 29 55 35 54.

Neem contact op met Twan
Neem contact met ons op

Wij helpen je graag verder

Met je bedrijf klaar zijn voor de toekomst? Wij helpen je graag verder met inspiratie, ondersteuning en financiering. Ga met onze projectmanagers in gesprek over de mogelijkheden.

Minke Rabaut

Projectmanager Vrijetijdseconomie

Stefan Coppoolse

Projectmanager Vrijetijdseconomie

Kim Provoost

Projectmanager Vrijetijdseconomie

Helen Roskam

Projectmanager Vrijetijdseconomie

Lise de Nooijer-Hekhuis

Junior Projectmanager Vrijetijdseconomie