Impuls Zeeland organiseert in de tweede helft van september 2023 een handelsmissie naar de Verenigde Staten. Tijdens een handelsmissie maak je kennis met potentiële partners en/of klanten en bouw je aan een eigen netwerk in de regio waar jij wilt ondernemen! Deze handelsmissie gaat naar North Carolina vanwege de vele kansen die daar liggen voor Nederlandse bedrijven in de agrarische sector. Ben jij innovatief in de agritech sector en wil je graag zakendoen in North Carolina? Neem dan deel aan de online infobijeenkomst op 22 maart!

Voor wie is deze handelsmissie interessant?

We zijn op zoek naar Zeeuwse innovatieve bedrijven die in de agrarische sector actief zijn op het gebied van automatisering, robotisering, waterbesparende oplossingen, verpakkingsoplossingen etc.

Neem deel aan de online infobijeenkomst!

Ben je benieuwd of deze handelsmissie iets voor jou is? Neem dan deel aan de online informatiebijeenkomst (Microsoft Teams) op woensdag 22 maart van 16.30 tot 17.15 uur. We vertellen je meer over het programma van de missie, het soort bedrijven dat we graag meenemen en wat het jou kan opleveren.

Aanmelden online informatiebijeenkomst Meer over de samenwerkingsmogelijkheden met North Carolina
Alvast vragen?

Neem contact op!

Kristel Snoeij

International Trade Manager | Liaison officer Enterprise Europe Network (EEN)