Wil jij meer weten over internationaal zakendoen? Dan nodigen we jou graag uit voor deze inspirerende middag!

Op donderdag 23 maart verwelkomt Wijnhoeve De Kleine Schorre ons in hun wijnhoeve, waar we kennismaken met dit mooie bedrijf en aansluitend een rondleiding krijgen.

De Kleine Schorre is een Zeeuwse wijnproducent met een stevige positie binnen een competitieve en internationale branche. Hoe zij dat doen? Maak tijdens het evenement kennis met dit bedrijf en ontmoet andere ondernemers die al internationaal actief zijn. Hoe vormden zij hun exportstrategie? Welke valkuilen kwamen ze tegen?

Internationaal ondernemen brengt veel vragen met zich mee, Impuls begeleidt (inter)nationale ondernemers met zakendoen in het buitenland. Graag vertellen onze International Trade Managers jou hier deze middag meer over; hoe vind je zo efficiënt mogelijk nieuwe zakenpartners in het buitenland? Hoe kom je erachter welke afzetmarkt het beste bij jou product hoort? Of heb je vragen over marktentree, subsidies of beurzen?

Kortom, we bieden jou een inspirerende en informatieve middag met afsluitend de gelegenheid om te netwerken tijdens een wijnproeverij die verzorgt wordt door de Kleine Schorre.

Ons programma ziet er als volgt uit:

Wanneer: Donderdag 23 maart

 • 15.30 uur: ontvangst
 • 16.00 uur: aanvang programma
  • welkomstwoord door Impuls Zeeland
  • spreker van de Kleine Schorre: hoe Zeeuwse wijnen letterlijk de hele wereld over vliegen
  • rondleiding
 • 17.00 uur: vervolg programma
 • 17.30 uur: wijnproeverij en netwerkmoment
 • 19:00 uur: einde programma

Adres: Zuiddijk 4, 4315 PA Dreischor

Inschrijven


Over het Enterprise Europe Netwerk (EEN)

"Binnen Impuls Zeeland werken wij ook regelmatig samen met buitenlandse partijen om kennis te delen en vervolgens optimaal te benutten. Via EEN vonden wij een buitenlandse partner voor een nieuw project." Helen - Impuls Zeeland
"Er werd met veel zorg een zoekprofiel opgesteld van de zakenpartner die ik zocht. Ik heb hierop vele aanknopingspunten gekregen en dit werd zeer professioneel en punctueel opgevolgd." Jeroen van Galen - Interseafish
Accepteer marketing cookies om de video te bekijken.
Meer over EEN


Impuls Zeeland is partner binnen het Enterprise Europe Netwerk (EEN)

Ondernemersverhalen

Deze ondernemers, van Zeeuwse mkb-bedrijven tot grote internationale bedrijven, vertellen jou hoe zij onze hulp ervaren.

Internationaliseren

Waar liggen jouw kansen op de buitenlandse markt?

Marc en Tjeb van Zeeuws biermerk Dutch Bargain kwamen er via het Export Accelerator Program achter waar hun markt ligt in het buitenland.

Internationaliseren Agrifood

De juiste contacten vinden in het buitenland

Famateq is een Zeeuws bedrijf in de agri-tech sector. Zij zochten contacten in Azië om zaken mee te doen en denken er aan om uit te breiden richting de Verenigde Staten. Benieuwd waar zij de tijd vandaan halen om zich te oriënteren?

Internationaliseren

Chevaldo

Als je de beste wilt worden in een hele specifieke branche, dan wil je al snel ook over de grenzen heen kijken. Dat is ook het geval bij Chevaldo, een productie- en plaatsingsbedrijf voor de hippische sport in Vlissingen.

Aanmelden

Dit programma is toegankelijk voor elke ondernemer met internationale ambities

Arno Sijnesael

International Trade Manager | Liaison officer Enterprise Europe Network (EEN)

Kristel Snoeij

International Trade Manager | Liaison officer Enterprise Europe Network (EEN)